website image website image website image website image website image
website image
website image
website image
website image

Бабилон Парк у Београду у оквиру “BIG Fashion Parka” на Карабурми је забавни парк у затвореном и део је израелског ланца забавних паркова. Први Бабилон Парк основан је 1993. године у престоници Израела, након чега је уследило отварање још 12 паркова широм земље. Данас Бабилон Парк своје садржаје нуди и посетиоцима у Србији и у Великој Британији.

Бабилон забавни парк у Београду је највећи забавни парк у затвореном, намењен посетиоцима свих узраста. Парк је тематски подељен и чине га Бабилон Кидс – простор намењен за забаву најмлађих, Бабилон Јумп – трамполине, Бабилон рођендаоница – издвојене просторије за прославу рођендана, као и централни део забавног парка са авантуристичким вожњама, мини кугланом, видео и аркадним игрицама.

Међу атракцијама налази се и једини ролеркостер у затвореном у Србији, аутодром са аутићима на сударање, вртешке, ВР видео игрице и мноштво аркадних игрица за свачији укус.

Бабилон кидс

Део парка намењен деци узраста од 6 месеци до 7 година. Овај простор у парку укључује следеће атракције – лавиринт, базен са сунђерима и лоптицама, тобогане, трамполине.

Бабилон парк

Централни део парка са аутодромом, ролеркостером, вртешкама, аркадним и видео играма. Намењен деци старијој од 6 година, тинејџерима и одраслима.

Бабилон скакаоница

Овај део парка намењен је деци узраста до 12 година. Састоји се од трамполина за скакање.

Бабилон рођендаоница

Две приватне просторије опремљене најбољом звучном опремом. Рођендаоница је намењена за прославу рођендана уз забавне игрице и послужење.

Атракције

Atrakcije ikonica

Вртешка

Ролеркостер

Аркадне видео игрице

Трамполине

Кугланје

Аутодром

Вртешка

Забавне игре

Аркадне видео игрице

Рођендаоница

Ракета

Бидео игрице

Вендинг машине

Вожње за најмлађе

Ово & Нета кафић

ВР игрице

Рођендани

Rodjendani ikonica

Планирате прославу рођендана?

Бабилон Парк нуди јединствену забаву и савршена је локација за прославу рођендана. Прославите рођендан детета у парку Бабилон – јер ваше дете заслужује сјајну забаву!

Наш забавни парк нуди авантуристичке вожње, аутодром са аутићима на сударање, вртешке, ролеркостер, мини куглану, аркадне и видео игрице, као и посебне собе за прославу рођендана.

У понуди су приватне собе за рођендане са врхунским аудио-видео системом, бесплатним играњем свих игара за децу и вожњама за децу, храном и пићем, могућношћу присуства аниматора који ће се побринути да деца проведу незаборавно време у Бабилон Парку.

Уколико сте заинтересовани пошаљите нам упит путем контакт форме или нас позовите на 064 8151 887.

Cenovnik PDF

Контакт

Kontakt ikonica
    Kontakt forma

    Радно време:

    Радни дани: 10 – 22 ч
    Викендом: 10 – 22 ч
    copyright@popup_advertising