website image website image website image website image website image
website image
website image
website image
website image

Бабилон Парк у Београду у оквиру “BIG Fashion Parka” на Карабурми је забавни парк у затвореном и део је израелског ланца забавних паркова. Први Бабилон Парк основан је 1993. године у престоници Израела, након чега је уследило отварање још 12 паркова широм земље. Данас Бабилон Парк своје садржаје нуди и посетиоцима у Србији и у Великој Британији.

Бабилон забавни парк у Београду је највећи забавни парк у затвореном, намењен посетиоцима свих узраста. Парк је тематски подељен и чине га Бабилон Кидс – простор намењен за забаву најмлађих, Бабилон Јумп – трамполине, Бабилон рођендаоница – издвојене просторије за прославу рођендана, као и централни део забавног парка са авантуристичким вожњама, мини кугланом, видео и аркадним игрицама.

Међу атракцијама налази се и једини ролеркостер у затвореном у Србији, аутодром са аутићима на сударање, вртешке, ВР видео игрице и мноштво аркадних игрица за свачији укус.

Бабилон кидс

Део парка намењен деци узраста од 6 месеци до 7 година. Овај простор у парку укључује следеће атракције – лавиринт, базен са сунђерима и лоптицама, тобогане, трамполине.

Бабилон парк

Централни део парка са аутодромом, ролеркостером, вртешкама, аркадним и видео играма. Намењен деци старијој од 6 година, тинејџерима и одраслима.

Бабилон скакаоница

Овај део парка намењен је деци старијег узраста и одраслима. Састоји се од трамполина за скакање.

Бабилон рођендаоница

Две приватне просторије опремљене најбољом звучном опремом. Рођендаоница је намењена за прославу рођендана уз забавне игрице и послужење.

Атракције

Atrakcije ikonica

Вртешка

Ролеркостер

Аркадне видео игрице

Трамполине

Кугланје

Аутодром

Вртешка

Забавне игре

Аркадне видео игрице

Рођендаоница

Ракета

Бидео игрице

Вендинг машине

Вожње за најмлађе

Ово & Нета кафић

ВР игрице

Рођендани

Rodjendani ikonica

Планирате прославу рођендана?

Бабилон Парк нуди јединствену забаву и савршена је локација за прославу рођендана. Прославите рођендан детета у парку Бабилон – јер ваше дете заслужује сјајну забаву!

Наш забавни парк нуди авантуристичке вожње, аутодром са аутићима на сударање, вртешке, ролеркостер, мини куглану, аркадне и видео игрице, као и посебне собе за прославу рођендана.

У понуди су приватне собе за рођендане са врхунским аудио-видео системом, бесплатним играњем свих игара за децу и вожњама за децу, храном и пићем, могућношћу присуства аниматора који ће се побринути да деца проведу незаборавно време у Бабилон Парку.

Уколико сте заинтересовани пошаљите нам упит путем контакт форме или нас позовите на 064 8151 887.

Cenovnik PDF

Контакт

Kontakt ikonica
    Kontakt forma

    Радно време:

    Радни дани: 10 – 22 ч
    Викендом: 10 – 22 ч
    copyright@popup_advertising